RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
 
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2020, 11:51 PM   #1
New Member
 
Join Date: Jul 2019
Location: Massachusetts
Posts: 7
Default AGM house batteries

Hi All!!
2016 Travato 59k diesel.

I took out my house batteries to test them as they were draining quicker than normal when boondocking. The batteries have tested fine at 1hr 12hrs and 24hrs so I put them back in.

Here is my problem I put them back in I believe the way they came out with all the same hookups. I am now getting b01 reading on my zamp but I can use my battery disconnect switch to turn power on and off like normal but not charging or reading as working. I switched the ground wire on one battery with another ans now I am getting reading on the Zamp like it is charging but now my battery diconnect does nothing.

What am I missing and does anyone have a drawing/diagram of the battery hookup? I have looked and have found nothing.
Aaron Travato 59K is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
59k, battery, battery charging, house battery agm, zamp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 03:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
×