Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
 
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-12-2021, 05:16 PM   #1
Platinum Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: WINDSOR! ONTARIO CANADA
Posts: 108
Send a message via AIM to sewright33 Send a message via MSN to sewright33 Send a message via Yahoo to sewright33
Default Dome light

JUst purchased 2000 roadtrek 200V
Dome light is on and on dash where it says dome light will not turn it off
Thanks Ann
__________________

sewright33 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2021, 08:05 PM   #2
Platinum Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Iowa
Posts: 104
Default

Quote:
Originally Posted by sewright33 View Post
JUst purchased 2000 roadtrek 200V
Dome light is on and on dash where it says dome light will not turn it off
Thanks Ann
Have you gotten this figured out, Ann? I have a 1999 Roadtrek 190P, so I have a Dodge. I'm assuming you have a Chevy? I had a similar problem, but it's a combination of the light switch on the dash and the light switch that's on the dome light, and getting them both in the right place. It sounds like yours is a little different from mine if you have a Dome light on your dash. My switch is by the switch for the headlights. I can't remember what I did now, but I know I didn't have the switch on the dome light in the right place.
__________________

Pam G is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2021, 08:12 PM   #3
Platinum Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Utah
Posts: 208
Default

I had the same issue as well.
Also, IIRC having any of the doors not completely closed adds to the mystery.
Deano is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2021, 01:02 AM   #4
Platinum Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: PHX, AZ
Posts: 1,904
Default

on the chev, check that the switch contacts on the forward edge of the side door frame are clean- an eraser or quick buff with a scotchbrite pad


mike
mkguitar is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2021, 06:10 PM   #5
Silver Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: ON
Posts: 59
Default

Our 2012 190-Ranger had the same problem a couple of years ago. We gave up searching for the fix and removed the bulb; so far we don't miss it.
Sensfan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 02:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
×