Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
 
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-11-2022, 09:07 PM   #1
Bronze Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: TN
Posts: 25
Default Water Pressure

I have a 2018 Roadtrek Zion SRT. My first stop after dewinterization was a campground in Louisiana where I had partial hookups (electricity and water). The sink and toilet worked fine at first, but after three days the pressure fell to almost nothing. I could barely fill the toilet with the requisite water covering. I tried disconnecting the water hose and letting it run to see if there was something in the hose, but the water ran fine. I drove to a campground in Alabama, hooked up, and still had the problem. Has anybody else had this problem and what did you do to correct it? Thanks --
__________________

Reiko is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2022, 09:36 PM   #2
Gold Member
 
folivier's Avatar
 
Join Date: Dec 2021
Location: Louisiana and Colorado
Posts: 96
Default

Are you talking about using the water pump or city water hookup? If the water pump near the water pump there should be a fitting with a clear top and metal screen inside. You can unscrew the clear top and clean anything caught inside.
__________________

__________________
Enjoying life at our Colorado cabin
2011 Roadtrek C210P
RZR 570, Ranger 1000
Previously: 1999 36' Foretravel, 1998 Newell, 1993 Newell
folivier is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2022, 10:41 PM   #3
Bronze Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: TN
Posts: 25
Default

I didn't turn on the water pump since I was hooked up to city water.
Reiko is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2022, 07:59 PM   #4
Platinum Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Tinley Park IL
Posts: 226
Default

Quote:
Originally Posted by Reiko View Post
I have a 2018 Roadtrek Zion SRT. My first stop after dewinterization was a campground in Louisiana where I had partial hookups (electricity and water). The sink and toilet worked fine at first, but after three days the pressure fell to almost nothing. I could barely fill the toilet with the requisite water covering. I tried disconnecting the water hose and letting it run to see if there was something in the hose, but the water ran fine. I drove to a campground in Alabama, hooked up, and still had the problem. Has anybody else had this problem and what did you do to correct it? Thanks --
About once or twice a week I ask this same question, why would anyone hook up the water?...just fill the tank....so many horror stories
ChicagoTom is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2022, 08:07 PM   #5
Bud
Platinum Member
 
Join Date: May 2016
Location: LA
Posts: 1,464
Default

Quote:
Originally Posted by ChicagoTom View Post
About once or twice a week I ask this same question, why would anyone hook up the water?...just fill the tank....so many horror stories
Because there are success stories too. Doesn't avanti like a hot shower, but maybe he's just filling the fresh water tank?
Bud is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 11:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
×